Grønne planter

Beplantning kan være med til at skabe liv i hjemmet eller på kontoret. Vi har et stort udvalg af grønne planter og potteplanter i vores forretning i Valby.

Blandt andet også en masse specielle planter, eller unikaplanter som de også kaldes. Kom forbi og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette plante.

Har du en bestemt planter i tankerne?


  Vi vender tilbage snarest muligt.
  Dog ikke mandag og tirsdag, da vi holder lukket.

  Grønne planter i forskellige størrelser og til alle behov

  Ikke alle grønne planter er ens. Nogle kræver mere vand og opmærksomhed end andre. Nogle elsker at nusse om deres planter, mens andre er i nærmere vildrede over hvordan man holder dem. Men alt dette vil vi med glæde hjælpe med. Vi har mange års erfaring i branchen og kender til stort set alle planters behov.

  Vi har en mange forskellige typer potteplanter til både inde – men også ude. Desuden specialiserer vi os i de mere usædvanlige og unikke planter.

  Så ønsker du en unikaplante, kan du altid komme forbi vores butik i Valby eller ringe herned, så kan vi formentligt skaffe den specifikke plante hjem.

  I tvivl om hvilke grønne planter du mangler?

  Det kan være svært at vide hvilke planter der ville passe bedst, til et givent lokalet. Dette kan blandt andet skyldes den mængde sol der kommer gennem vinduet, hvilken blomsterkrukke den står i og hvor varmt der er. I disse situationer vil vi meget gerne hjælpe dig, til den rette løsning, også i forhold til hvor meget tid du bruger på dine planter.

  Hvis du eksempelvis søger en ny grøn plante i hjørnet af stuen, i en specifik størrelse, 1 meter fra vinduet, hvor der kun kommer 2 timers morgensol, kan vi bruge disse kravsspecifikationer, til at finde et udvalg af forskellige muligheder, der ville passe til dette. 

  Hvis ikke vi har den pågældende plante hjemme, kan vi som regel altid skaffe den hjem til dig.

  Kom forbi vores blomsterbutik
  og se nærmere

  Du er altid velkommen til at komme hen til vores smukke og unikke blomsterbutik i Valby og se nærmere, på vores udvalg af grønne planter. Vi hjælper dig også gerne med at finde den der passer til dig og dine behov, men du er også velkommen hvis du blot søger inspiration.

  Indhent et tilbud