Blomster, mad og brugskunst

Blomsterkrukker

En ting er at have smukke buketter og planter i hjemmet, men lige så vigtigt kan den rette blomsterkrukke være. 

Vi har et bredt udvalg af forskellige slags brugskunst i form af blandt andet blomstervaser, blomsterkrukker og potter.

Bestil blomster eller mad

Blomsterkrukker

Blomsterkrukker til indretningen

En blomsterkrukke kan gøre en stor forskel for indretningen af et lokale. Eksempelvis kan et tomt hjørne blive fyldt ud af en dekorativ krukke, en altan kan gøres mere livlig af altankasser med farverige blomster og en terrasse kan tage form, med nogle krukker i alle mulige størrelser.

Vi har en masse forskellige krukker og potter at vælge imellem. Så om du har behov for en stor og enkel krukke eller du søger en mindre, dekorativ blomsterpotte til vindueskarmen, kan vi hjælpe dig.

I vores forretning i Rødovre udstiller vi alle vores krukker og blomster, så kom endelig forbi. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette størrelse og det udtryk du søger.

Blomsterkrukker

Find blomsterkrukken der passer til dig

Der findes en mange forskellige krukker, vaser og potter. Vores udvalg er nøje plukket ud blandt vores leverandører, og vi har derfor et unikt udvalg. Blandt andet i forskellige materialer, så du kan finde løsninger til både indendørs og udenfor.

Hvis du vælger at plante direkte i krukken uden plastisk urtepotte, er det vigtigt at finde den korrekte blomsterkrukke. For at planten skal kunne vokse sig stor og flot kræver det at den har plads til det. Derfor er det også i mange tilfælde nødvendigt, at skifte til en større krukke senere.

Alt dette og mere til kan vi vejlede dig i, hvis du skulle have brug for dette.

Vi er også gerne behjælpelige med vejledning omkring rette lys, vand og næringsbehov hos planterne – og på denne måde kan vi hjælpe dig med den rette placering af planterne til dit hjem, så de lever så længe som muligt.

Blomsterkrukker

Forkæl dig selv eller en du holder af

Det er svært ikke at blive glad for en blomst eller plante. Derfor sælger vi også en hel del smukke potteplanter med tilhørende blomsterkrukker til. Så om du vil forkæle dig selv eller det er til en gave, har vi noget der passer. Vores fokus er altid på kvalitet, derfor finder du sunde planter og flotte krukker hos os.

Skal der forkæles ekstra meget kan blomstergaven også spædes op med nogle af de lækkerier vi ellers sælger. Dette er blandt andet bolcher og andet sødt fra Almuegaarden, som de fleste kender fra Tivoli. Vi har også andre lækkerier fra bl.a. Huset Andersen og nordiske specialiteter fra Normann.

Ligesom vores afskårne blomster, planter og blomsterkrukker er alle varer i butikken nøje udvalgt efter kvalitet og selvfølgelig, den gode smag.

Blomsterkrukker

Forskellige typer blomsterkrukker

Blandt alle de forskellige størrelser, finder du også flere varianter af krukker. Eksempelvis hængepotter, der gør sig særligt godt til indretningen af stue eller køkken.

Går du og overvejer at gøre noget ved altanen eller haven, har vi også altankasser og havekrukker, der er designet til udendørsbrug. Måske det kunne være i forbindelse med at det blev lunere og nogle af indendørsplanterne kan rykkes ud, når nattefrosten ikke hersker.

Hvilke planter der kan klare hvad, vil vi altid gerne hjælpe dig med, da det kan være svært selv at navigere i.

Indhent et tilbud


    Åbningsfest lørdag d. 20 januar

    Kom og oplev vores nye butik i Rødovre Centrum 😍
    GOURMET SMØRREBRØD & BLOMSTERKUNST. Oplev en moderne blomsterforretning med både café og take away 🙌🏼 

    Rødovre Centrum 84, 2610 Rødovre