Blomster, mad og brugskunst

Bårebuketter

Et sidste kærligt farvel.  Hos Florie fremstiller vi dit sidste farvel med hjertet. Alt hvad du måtte ønske er næsten muligt – vi bestræber os altid på at indfri dine ønsker og reflektere dem i vores blomsterarbejde.

Vi har bundet mange bårebuketter og kistepynt, gennem tiden, så du kan trygt lade os stå for denne del.

Bestil blomster eller mad

Bårebuketter

Bårebuketter til ethvert behov

Det er altid en sørgelig begivenhed når en af vores kære går bort. Derfor er det vigtigt at kunne udtrykke sin respekt og sorg på en smuk måde. Dette kan gøres med en buket eller krans udover det sædvanlige. Vi benytter altid kun blomster af høj kvalitet, så du kan ære din kære, med en smuk bårebuket.

Vores uddannede blomsterdekoratør er desuden specialiseret i kistepynt og kan hjælpe med udsmykningen af selve kisten.

Vi er alle forskellige og derfor er der flere forskellige udtryk at give gennem en sådan buket. Derfor udvælger vi sammen de farver og andre ønsker der end måtte være, så vi får den helt rette stemning frem i buketten. 

Vi kan både hjælpe med en lille og mere afdæmpet bårebuket eller krans til begravelse, men også en mere fyldig og farverig. Vi står klar i binderiet til at hjælpe og vejlede. 

Bårebuketter

Tilføj en særlig hilsen med en bårebuket med bånd

Det er altid en smuk gestus at tilføje et bånd til bårebuketten. Her får du muligheden for at skrive en personlig sidste hilsen, og andre der deltager i bisættelsen eller begravelsen kan se hvem den smukke buket er fra. Derfor er langt de fleste buketter med bånd også med to ender, så der er plads til både hilsen og afsender.

Båndet kan fås i flere forskellige farver. Selvom de fleste går med den klassiske hvide, har du muligheden for at personliggøre bårebuketten med bånd endnu mere, ved at vælge en farve, der ville passe buketten bedst.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad der skal stå på båndet og om der skal afsender på eller ej.

Bårebuketter

Kranse til begravelser med bånd

Hvis en ikke en bårebuket er løsningen, kan vi også udforme en krans, hjerte eller andet personligt binderi til begravelsen.  

Kom forbi vores blomsterbutik i Rødovre Centrum, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dit sidste farvel.

Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig og benytter kun blomster af høj kvalitet.

Indhent et tilbud


    Åbningsfest lørdag d. 20 januar

    Kom og oplev vores nye butik i Rødovre Centrum 😍
    GOURMET SMØRREBRØD & BLOMSTERKUNST. Oplev en moderne blomsterforretning med både café og take away 🙌🏼 

    Rødovre Centrum 84, 2610 Rødovre